Philips HD6123 [108/148] Gatavošanas ilgums un temperatūra

Philips HD6121 [108/148] Gatavošanas ilgums un temperatūra
Saldētu produktu
gatavošanas
ilgums (minūtēs)
-
-
15-20
6-7
4-5
-
-
5-6
-
6-7
10-12
8-10
4-5
4-5
4-5
3-4
4-5
4-5
-
-
-
-
Svaigu vai (daļēji)
atkausētu
produktu
gatavošanas
ilgums (minūtēs)
4-6 (otrajā vārīšanas
reizē uzkarsējiet līdz
190cC
temperatūrai)
5-7
12-15
4-5
3-4
2-3
5-8
-
3-4
4-5
6-7
5-6
3-4
3-4
3-4
2-3
3-4
3-4
3-4
5-6
2-3
3-4
Ieteicamais
porcijas lielums
600 g
450 g
3-5 gabali
5 gabali
4 gabali
8-10 gabali
600 g
450 g
600 g
4-5 gabali
2-3 gabali
5-6 gabali
8-10 gabali
8-10 gabali
8-10 gabali
12-15 gabali
8-10 gabali
5 gabali
600 g
3-4 gabali
2-4 gabali
2 gabali
Pārtikas veids
Mājās gatavotu
kartupeļu salmiņu*
pirmā vārīšanas reize
Svaiga zivs
Vista (stilbiņi)
Siera kroketes
Mazas kartupeļu
pankūkas
Dārzeņu gabaliņi
(sēnes, puķkāposti)
Mājās gatavotu
kartupeļu salmiņu*
otrā vārīšanas reize
Saldēti kartupeļu
salmiņi
Čipsi (ļoti plānas
kartupeļu šķēlītes)
Kartupeļu kroketes
Virtuļi ķīniešu gaumē
Virtuļi vjetnamiešu
gaumē
Vistas fileja
Nelielas uzkodas
Kotletes (mazas)
Gliemenes
Garneles
Ābolu pankūkas
Baklažāns (šķēles)
Mīklas virtuļi
Kamambērs
(rīvmaizē)
Vīnes šnicele
Temperatūra
160cC
170c C
175cC
180c C
190c C
Gatavošanas ilgums un temperatūra
Tabulā ir norādīts, cik daudz noteikta veida produktu vienlaicīgi var pagatavot un kādu
gatavošanas temperatūru un ilgumu izvēlēties.
Ja norādījumi uz produktu iesaiņojuma atšķiras no norādījumiem tabulā, vienmēr ievērojiet uz
iesaiņojuma minētos norādījumus.
* Informāciju par mājās gatavotu kartupeļu salmiņu pagatavošanu sk. arī nodaļā "Padomi ēdiena
gatavošanai".
LATVISKI
108

Содержание

Скачать
Случайные обсуждения

Ответы 1

Время обжаривания (минуты) замороженных продуктов - - 15-20 6-7 4-5 - - 5-6 - 6-7 10-12 8-10 Время обжаривания (минуты) свежих или (частично) размороженных продуктов 4-6 (обратитесь к 175cCданной таблицы для инструкций о 2-ом цикле обжаривания) 5-7 12-15 4-5 3-4 2-3 5-8 - 3-4 4-5 6-7 5-6 Рекомендуемое количество для одной порции 600 г 450 г 3-5 штуки 5 штук 4 штуки 8-10 штук 600 г 450 г 600 г 4-5 штук 2-3 штуки 5-6 штук Тип продуктов Домашний картофель-фри*) 1- ый цикл обжаривания Свежая рыба Цыпленок (куриные ножки) Сырные крокеты Картофельные миниоладьи Овощные оладьи (из грибов, цветной капусты) Домашний картофель-фри*) 2- ой цикл обжаривания Замороженный картофель-фри Хрустящий картофель (очень тонко нарезанные ломтики картофеля) Картофельные крокеты Китайские фаршированные блинчики Вьетнамские фаршированные блинчики Температура 160cC 170cC 175cC 180cC Время приготовления и установка температуры В приведенной ниже таблице указано, какое количество определенных продуктов вы можете приготовить за один прием, и какие температуру и продолжительность приготовления вам следует выбрать. Если инструкции на упаковке продукта, который вы будете обжаривать, не совпадают с рекомендациями, приведенными в таблице, всегда следуйте рекомендациям, указанным на упаковке. *) Для приготовления домашнего картофеля-фри см. также раздел «Советы по приготовлению блюд во фритюре». РУССКИЙ 43
1 год назад