Philips HD6123 [145/148] Vremena pripremanja i podešavanja temperature

Philips HD6121 [145/148] Vremena pripremanja i podešavanja temperature
SRPSKI 145
Vreme
pripremanja (u
minutima) za
smrznutu hranu
-
-
15-20
6-7
4-5
-
-
5-6
-
6-7
10-12
8-10
4-5
4-5
4-5
3-4
4-5
4-5
-
-
-
-
Vreme
pripremanja (u
minutima) za
svežu i
(delimično)
odledjenu hranu
4-6 (idite na 175cC
u ovoj tabeli, radi
uputstava u vezi 2.
ciklusa)
5-7
12-15
4-5
3-4
2-3
5-8
-
3-4
4-5
6-7
5-6
3-4
3-4
3-4
2-3
3-4
3-4
3-4
5-6
2-3
3-4
Preporučena
količina po
jednom prženju
600g
450g
3-5 komada
5 komada
4 komada
8-10 komada
600 g
450 g
600 g
4-5 komada
2-3 komada
5-6 komada
8-10 komada
8-10 komada
8-10 komada
12-15 komada
8-10 komada
5 komada
600 g
3-4 komada
2-4 komada
2 komada
Vrsta hrane
Domaći pomfrit *)
prvi ciklus prženja
Sveža riba
Piletina (štapići)
Kroketi od sira
Mini palačinke od
krompira
Prženo povrće
(pečurke, karfiol)
Domaći pomfrit *)
drugi ciklus prženja
Zamrznuti pomfrit
Krispi (vrlo tanki
komadi krompira)
Kroketi od krompira
Kineske prolećne
rolnice
Vijetnamske
prolećne rolnice
Pileće meso
Mini grickalice
Čufte (male)
Dagnje
Škampi
Jabuke u testu
Patlidžan (kriške)
Krofne
Sir kamamber (s
prezlama)
Bečka šnicla
Temperatura
160cC
170cC
175cC
180cC
190cC
Vremena pripremanja i podešavanja temperature
Tabela ispod pokazuje količinu odredjenih namirnica koju možete pripremiti odjednom, kao i
odgovarajuće temperature i vremena pripremanja.
Ukoliko se instrukcije na pakovanju razlikuju od instrukcija iz tabele, uvek sledite instrukcije na
pakovanju.
*) Takodje pogledajte odeljak "Saveti za prženje" za pripremanje domaćeg pomfrita.

Содержание

Скачать
Случайные обсуждения

Ответы 1

Время обжаривания (минуты) замороженных продуктов - - 15-20 6-7 4-5 - - 5-6 - 6-7 10-12 8-10 Время обжаривания (минуты) свежих или (частично) размороженных продуктов 4-6 (обратитесь к 175cCданной таблицы для инструкций о 2-ом цикле обжаривания) 5-7 12-15 4-5 3-4 2-3 5-8 - 3-4 4-5 6-7 5-6 Рекомендуемое количество для одной порции 600 г 450 г 3-5 штуки 5 штук 4 штуки 8-10 штук 600 г 450 г 600 г 4-5 штук 2-3 штуки 5-6 штук Тип продуктов Домашний картофель-фри*) 1- ый цикл обжаривания Свежая рыба Цыпленок (куриные ножки) Сырные крокеты Картофельные миниоладьи Овощные оладьи (из грибов, цветной капусты) Домашний картофель-фри*) 2- ой цикл обжаривания Замороженный картофель-фри Хрустящий картофель (очень тонко нарезанные ломтики картофеля) Картофельные крокеты Китайские фаршированные блинчики Вьетнамские фаршированные блинчики Температура 160cC 170cC 175cC 180cC Время приготовления и установка температуры В приведенной ниже таблице указано, какое количество определенных продуктов вы можете приготовить за один прием, и какие температуру и продолжительность приготовления вам следует выбрать. Если инструкции на упаковке продукта, который вы будете обжаривать, не совпадают с рекомендациями, приведенными в таблице, всегда следуйте рекомендациям, указанным на упаковке. *) Для приготовления домашнего картофеля-фри см. также раздел «Советы по приготовлению блюд во фритюре». РУССКИЙ 43
1 год назад