Philips HD6123 [99/148] Toidu valmistamise ajad ja temperatuuri seaded

Philips HD6121 [99/148] Toidu valmistamise ajad ja temperatuuri seaded
Frittmisaeg
(minutites)
külmutatud toit
-
-
15-20
6-7
4-5
-
-
5-6
-
6-7
10-12
8-10
4-5
4-5
4-5
3-4
4-5
4-5
-
-
-
-
Frittimisaeg
(minutites)
värske või
(osaliselt)
külmunud toit
4-6 (kuni 175cC,
kasutusjuhendi
tabelis 2.
frittimiskord)
5-7
12-15
4-5
3-4
2-3
5-8
-
3-4
4-5
6-7
5-6
3-4
3-4
3-4
2-3
3-4
3-4
3-4
5-6
2-3
3-4
Portsjoni soovitav
kogus
600 g
450 g
3-5 tk
5 tk
4 tk
8-10 tk
600 g
450 g
600 g
4-5 tk
2-3 tk
5-6 tk
8-10 tk
8-10 tk
8-10 tk
12-15 tk
8-10 tk
5 tk
600 g
3-4 tk
2-4 tk
2 tk
Toit
Friikartulid* 1
frittimine
Värske kala
Kanakoivad
Juustukroketid
Väikesed
kartulipannkoogid
Frititud aedvili
(seened, lillkapsas)
Friikartulid* 2
frittimist
Külmutatud
friikartulid
Krõpsud (väga
õhukesed
kartulilõigud)
Kartulikroketid
Hiina kevadised
rullid
Vietnami kevadrullid
Kanapallid
Minisuupisted
Lihapallid (väikesed)
Rannakarbid
Krevetid
Frititud õunad
Baklazaan (viilud)
Berliini pannkoogid
Camambäär
(saiapuruga)
Viini shnitsel
Temperatuur
160cC
170cC
175cC
180cC
190cC
Toidu valmistamise ajad ja temperatuuri seaded
Tabelis on antud ühekordne valmistamiskogus ning temperatuur ja valmistusajad erinevate
toiduainete kohta.
Juhul, kui toidupakendil antud valmistamisjuhised erinevad kasutusjuhendi tabelis olevatest
andmetest, siis järgige pakendi juhiseid.
* Friikartuleid valmistades vt ka ÍNõuanded frittimiseksÍ.
EESTI
99

Содержание

Скачать
Случайные обсуждения

Ответы 1

Время обжаривания (минуты) замороженных продуктов - - 15-20 6-7 4-5 - - 5-6 - 6-7 10-12 8-10 Время обжаривания (минуты) свежих или (частично) размороженных продуктов 4-6 (обратитесь к 175cCданной таблицы для инструкций о 2-ом цикле обжаривания) 5-7 12-15 4-5 3-4 2-3 5-8 - 3-4 4-5 6-7 5-6 Рекомендуемое количество для одной порции 600 г 450 г 3-5 штуки 5 штук 4 штуки 8-10 штук 600 г 450 г 600 г 4-5 штук 2-3 штуки 5-6 штук Тип продуктов Домашний картофель-фри*) 1- ый цикл обжаривания Свежая рыба Цыпленок (куриные ножки) Сырные крокеты Картофельные миниоладьи Овощные оладьи (из грибов, цветной капусты) Домашний картофель-фри*) 2- ой цикл обжаривания Замороженный картофель-фри Хрустящий картофель (очень тонко нарезанные ломтики картофеля) Картофельные крокеты Китайские фаршированные блинчики Вьетнамские фаршированные блинчики Температура 160cC 170cC 175cC 180cC Время приготовления и установка температуры В приведенной ниже таблице указано, какое количество определенных продуктов вы можете приготовить за один прием, и какие температуру и продолжительность приготовления вам следует выбрать. Если инструкции на упаковке продукта, который вы будете обжаривать, не совпадают с рекомендациями, приведенными в таблице, всегда следуйте рекомендациям, указанным на упаковке. *) Для приготовления домашнего картофеля-фри см. также раздел «Советы по приготовлению блюд во фритюре». РУССКИЙ 43
1 год назад