Marta MT-4310 [100/224] Томленая рулька ягненка stewed lamb shank

Marta MT-4310 [100/224] Томленая рулька ягненка stewed lamb shank
100
ВТОРЫЕ бЛюДА | SECOnd COURSE |
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 Garlic – 10 g
 
 
 

    
    
-
     

-
     -
    



      
      
     
    -

       
      
     

томленая рульКа ягненКа | Stewed lamB Shank

Содержание

Н Рулька ягненка 1 кг 2 шт Томаты протертые 500 г Мед 50 г Соевый соус 50 мл Чеснок 10 г Базилик 20 г Тимьян розмарин по веточке Соль специи паприка молотая лавровый лист перец черный молотый Lamb shank 1 kg 2 pcs Strained tomatoes 500 g Honey 50 g Soy sauce 50 ml Garlic 10 g Basil leaves 20 g Rosemary thyme one sprig of each Salt spices ground paprika ground black pepper bay leaf Базилик вместе с чесноком измельчить ножом В протертые томаты добавить мед соевый соус базилик чеснок и пере мешать до однородной массы В чашу мультиварки скороварки выложить руль ки залить получившимся соусом доба вить специи тимьян и розмарин За крыть крышку клапан не закрывать установить программу Томление на 4 часа нажать кнопку СТАРТ Готовить до окончания программы Chop finely basil leaves and garlic Add honey soy sauce basil leaves and garlic into strained tomatoes and stir until smooth Place lamb shanks into a multi cooker pot pour sauce add spices thyme and rosemary sprigs Close a lid let a steam relief valve be open Set program Томление for 4 hours Press button СТАРТ Cook till the end of program 100 ВТОРЫЕ БЛЮДА SECOND COURSE ТОМЛЕНАЯ РУЛЬКА ЯГНЕНКА STEWED LAMB SHANK