Marta MT-4310 [114/224] Кальмары фаршированные stuffed squids

Marta MT-4310 [114/224] Кальмары фаршированные stuffed squids
114
ВТОРЫЕ бЛюДА | SECOnd COURSE | Кальмары фаршированные | StuFFed SquidS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 Carrot – 100 g
 
 Butter – 50 g
 
 
 

   

-
-

-
     

  
    -
    -
     
     -
-
    
  
     
   
     
-


      

     


      



      
       
    


       
steam go out.

Содержание

Н Кальмар тушка 320 г 4 шт Шампиньоны свежие 300 г Сметана 20 200 г Сливки 33 200 мл Яйцо отварное 100 г 2 шт Морковь 100 г Сыр твердый 100 г Масло сливочное 50 г Мука 20 г Петрушка зелень 10 г Соль специи перец черный молотый куркума Squid 320 g 4 pcs Champignons 300 g Sour crea m 20 200 g Cream 33 200 ml Boiled egg 100g 2 pcs Carrot 100 g Hard cheese 100 g Butter 50 g All purpose flour 20 g Parsley leaves 10 g Salt spices ground black pepper turmeric Кальмары выпотрошить тушки очистить от пленки и промыть откинуть на дуршлаг чтобы стекла вода Для начинки грибы из мельчить ножом яйца сыр и морковь на тереть на крупной терке Зелень петрушки измельчить ножом Смешать грибы мор ковь яйцо сыр зелень масло добавить соль и перемешатьдо однородной массы Полученной начинкой нафаршировать кальмаров открытые места скрепить зу бочистками Приготовить соус в отдель ной емкости смешать сметану и сливки добавить муку соль куркуму и переме шатьдо однородной массы Уложить фар шированные кальмары на дно чаши мультиварки скороварки залить соусом Закрыть крышку и клапан выхода пара установить программу Тушение вид продукта Рыба на 20 минут нажать кнопку СТАРТ Готовить до окончания про граммы После окончания приготовления открыть клапан и выпустить пар Gut peel and rinse squids For stuffing chop champignons grate coarsely boiled eggs cheese and carrots Chop finely parsley leaves Mix champignons carrots eggs cheese parsley and butter add salt and stir until smooth Stuff squids with stuffing and fix the edges with toothpicks Forsauce mix sour cream cream flour salt and turmeric Mix until smooth Put stuffed squids into a multicooker pot and pour sauce Close a lid close a steam relief valve Set program Тушение product type Рыба for 20 minutes Press button СТАРТ Cook till the end of program When cooking is over open the valve and let steam go out 114 ВТОРЫЕ БЛЮДА SECOND COURSE КАЛЬМАРЫ ФАРШИРОВАННЫЕ STUFFED SQUIDS