Marta MT-4310 [33/224] Овощной суп i vegetable soup супы и бульоны first course 33

Marta MT-4309 [33/224] Овощной суп i vegetable soup супы и бульоны first course 33
33
| СУПЫ И бУЛЬОНЫ | FIRST COURSE суп–пюре из тыКвы | cream OF pumpkin SOup овощной суп | VegetaBle SOup
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Potato – 200 g
 
 
 Tomato – 150 g
 
 Onion – 100 g
 Carrot – 100 g
 
 
 
 Water – 3 L
 
-
  -
-
    
    
  
    -
     
-
    
    
   -


    

-
     
    -

      
    


     

     

-
       
      
      

-

go out.

Содержание

Картофель 200 г Капуста краснокочанная 150 г Перец болгарский 150 г Помидоры 150 г Капуста цветная 150 г Лук репчатый 100 г Морковь 100 г Цукини 100 г Лук порей 70 г Масло растительное 50 мл Вода 3 л Соль специи Potato 200 g Red cabbage 150 g Sweet pepper 150 g Tomato 150 g Cauliflower 150 g Onion 100 g Carrot 100 g Zucchini 100 g Leek 70 g Olive oil 50 ml Water 3L Salt spices Лук вместе с морковью нарезать солом кой Перец помидоры цукини и капу сту нарезать средними кубиками Цвет ную капусту разобрать на соцветия лук порей нарезать кольцами На дно чаши мультиварки скороварки налить масло крышку не закрывать устано вить программу Жарка на 10 минут нажать кнопку СТАРТ После начала от счета времени приготовления в чашу выложить лук и морковь обжаривать периодически помешивая до оконча ния программы Затем в чашу выложить оставшиеся ингредиенты залить водой добавить соль специи и перемешать Закрыть крышку и клапан выхода пара Установить программу Суп на 20 ми нут нажать кнопку СТАРТ Готовить до окончания программы после чего от крыть клапан и выпустить пар Cut onions and carrots into strips Dice sweet peppers tomatoes zucchini and cabbage Cut cauliflower into florets slice leek Pour olive oil into a multicooker pot Set program Жарка for 10 minutes press button СТАРТ keep a lid open When time countdown starts place onions and carrots into the pot fry stirring constantly till the end of program Place all ingredi ents into the pot pour water add salt spices and stir thoroughly Close the lid close a steam relief valve Set program Суп for 20 minutes Press button СТАРТ Cook till the end of program When cook ing is over open the valve and let steam go out i ОВОЩНОЙ СУП I VEGETABLE SOUP СУПЫ И БУЛЬОНЫ FIRST COURSE 33