Marta MT-4310 [87/224] Курица на пару с грибами шпинатом и сыром

Marta MT-4310 [87/224] Курица на пару с грибами шпинатом и сыром
87
Курица на пару с гриБами, шпинатом и сыром |
StuFFed chicken Fillet
| ВТОРЫЕ бЛюДА | SECOnd COURSE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Cheese – 100 g
 
 
 Onion – 100 g
 Butter – 50 g
 
 Water – 1 L
 
-
     
-
    -
    -
     
    

     
-


    

   -
    -
     

     
    
-






     
     -


  
-
      

       
-

      


      


Содержание

Курица филе 500 г Сыр 100 г Шампиньоны свежие 100 г Шпинат свежий 100 г Лук 100 г Масло сливочное 50 г Вино белое сухое 20 мл Вода 1 л Соль специи Chicken fillet 500 g Cheese 100 g Champignons 100 g Spinach 100 g Onion 100 g Butter 50 g White dry wine 20 ml Water IL Salt spices Филе разрезать чтобы получился конвер тик натереть солью и специями Грибы луки шпинат нарезать мелко сыр ломти ками На дно чаши мультиварки скоро варки выложить масло установить про грамму Жарка на 20 минут нажать кнопку СТАРТ После начала обратного отсчета времени приготовления в чашу выложить лук и грибы обжаривать 10 минут помешивая Затем добавить шпи нат белое вино и готовить до окончания программы В конвертики вложить сыр и наполнить начинкой Филе завернуть в фольгу В чашу мультиварки скороварки налить воду установить контейнер па роварку и выложить конвертики За крыть крышку и клапан выхода пара установить программу Пар Варка вид продукта Мясо на 20 минут нажать кнопку СТАРТ Готовить до окончания программы После окончания приготов ления открыть клапан и выпустить пар Rinse chicken fillet and cut it along not to 4 2 the end to get envelope sprinkle with salt and spices Dice finely champignons and onions slice finely cheese cut spinach into strips Place butter into a multicooker pot Set program Жарка for 20 minutes press button СТАРТ When time count down starts put onions and champignons into the pot and fry with an open lid 10 minutes stirring occasionally Add spinach pour white wine and cook till the end of pro gram Put cheese into the envelopes and stuff them with mushrooms cheese spinach mixture Wrap each fillet into a sheet of foil Pour waterinto the pot place a steam er and put foil packets on it Close the lid close a steam relief valve Set program Пар Варка product type Мясо for 20 minutes Press button СТАРТ Cook till the end of program When cooking is over open the valve and let steam go out КУРИЦА НА ПАРУ С ГРИБАМИ ШПИНАТОМ И СЫРОМ STUFFED CHICKEN FILLET ВТОРЫЕБЛЮДАI SECOND COURSE 87