Marta MT-4310 [73/224] Зразы мясные zrazy

Marta MT-4310 [73/224] Зразы мясные zrazy
73
зразы мясные | zrazy | ВТОРЫЕ бЛюДА | SECOnd COURSE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Onion – 80 g
 
 Butter – 20 g
 
 
 Green onion – 20 g
 
 
 
 

      
-
-


-
-
-


-
-
    




    -
   -
-

    
   


      
      



     
    
        
    




  

  




Содержание

Фарш домашний 250 г Лук репчатый 80 г Яйцо отварное 50 г 1 шт Масло сливочное 20 г Хлеб белый 20 г Сухари панировочные 20 г Лук зеленый 20 г Петрушка зелень 10 г Масло растительное 50 мл Молоко 2 5 10 мл Соль специи Minced meat pork and beef 250 g Onion 80 g Boiled egg 50 g 1 pc Butter 20 g Bread 20 q Bread crumbs 20 g Green onion 20 q Parsley leaves 10g Olive oil 50 ml Milk 2 5 10 ml Salt spices Хлеб замочить в холодной воде на 5 минут и хорошо отжать В фарш добавить хлеб молоко соль специи и вымесить до одно родной массы Петрушку и зеленый лук из мельчить ножом яйцо натереть на крупной терке репчатый лук нарезать кубиками по 0 5 см В чашу мультиварки скороварки вы ложить сливочное масло установить про грамму Жарка на 10 минут нажать кноп ку СТАРТ После начала обратного отсчета времени приготовления в чашу выложить лук Готовить до окончания программы по мешивая Обжаренный лук выложить в от дельную емкость добавить тертое яйцо зелень и перемешать Фарш сформировать в виде лепешек толщиной 1 см в середину каждой выложить начинку Соединить края лепешек сформироватьзразы и обвалять в панировочных сухарях В чашу мультиварки скороварки налить масло устано вить программу Жарка на 20 минут на жать кнопку СТАРТ После начала обратного отсчета времени приготовления в чашу выложить зразы Готовить периодически переворачивая до окончания программы Soak bread in cold water for 5 minutes and squeeze Add bread milk salt and spices into minced meat and mix until smooth Chop green onions and parsley leaves finely grate egg coarsely dice onions finely Place butter into a multicooker pot Set program Жарка for 10 minutes press button СТАРТ When time countdown starts place onions into the pot Fry till the end of program stirring constantly Place fried onions into a bowl add grated egg parsley and green onions Make circles 1 cm thick of minced meat Place onion egg stuffing into a center of each circle Fix the edges form zrazy and roll them in bread crumbs Pour olive oil into the pot Set program Жарка for 20 minutes press button СТАРТ When time countdown starts place zrazy into the pot Cook till end of program turning zrazy over ЗРАЗЫ МЯСНЫЕ ZRAZY ВТОРЫЕБЛЮДА SECOND COURSE 73