Marta MT-4310 [110/224] Жаркое из грибов mushroom and potato stew

Marta MT-4310 [110/224] Жаркое из грибов mushroom and potato stew
110
ВТОРЫЕ бЛюДА | SECOnd COURSE | жарКое из гриБов | muShrOOm and pOtatO Stew
 
 
 
 
 
 
 
 Onion – 250 g
 
 

-
    
  
    
   
     -

     
    -
   

-
      

    
      

   
     

       
steam go out.

Содержание

Картофель 1 кг Шампиньоны свежие 500 г Лук 250 г Сметана 15 150 г Соль специи Potato 1 kg Champignons 500 g Onion 250 g Sour cream 15 150 g Salt spices Грибы разрезать на 4 части картофель нарезать крупными кубиками лук со ломкой Все ингредиенты выложить в чашу мультиварки скороварки слоями картофель лук грибы Добавить соль специи залить сметаной Закрыть крышку и клапан выхода пара устано вить программу Тушение вид продукта Овощи на 20 минут нажать кнопку СТАРТ Готовить до окончания програм мы После окончания приготовления открыть клапан и выпустить пар Quarter champignons dice coarsely pota toes and cut onions into strips Place all ingredients into a multicooker pot layer by layer potatoes onions champignons Add salt spices and pour sour cream Close a lid close a steam relief valve Set program Тушение product type Овощи for 20 minutes Press button СГАРТ Cook till the end of program When cooking is over open the valve and let steam go out НО ВТОРЫЕ БЛЮДА SECOND COURSE ЖАРКОЕ ИЗ ГРИБОВ MUSHROOM AND POTATO STEW