Marta MT-4310 [156/224] Хлеб тесто bread dough хлеб чесночный garlic bread

Marta MT-4309 [156/224] Хлеб тесто bread dough хлеб чесночный garlic bread
156
хлеБ чесночный | garlic BreadХЛЕб, ТЕСТО | BREad, dOUgh |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Water – 300 ml
 
 
 
 Garlic – 10 g
 
 Basil – 5 g
    -


  
    
     
 
      
-

   -
     
    -
-
-


      
-
      
        
  
       

    

     
     



Содержание

Н Мука пшеничная 500 г Вода 300 мл Дрожжи свежие 20 г Масло растител ьное 100 мл Соль 10 г Чеснок 10 г Сахар 5 г Базилик сухой 5 г Ч Г Развести дрожжи в 150 мл воды с сахаром и солью Муку просеять Приготовить чесночное масло 40 мл масла смешать с измельченным чесноком Соединить муку разведенные дрожжи и масло 50 мл замесить тесто Смазать чашу мультиварки скороварки оставшимся маслом 10 мл выложить на дно чаши тесто и разровнять смазать тесто чесноч ным маслом Закрыть крышку клапан не закрывать установить программу Йогург Тесто на 40 минут нажать кнопку СТАРТ Готовить до окончания програм мы Затем установить программу Выпеч ка на 40 минут нажать кнопку СТАРТ Го товить до окончания программы 156 ХЛЕБ ТЕСТО BREAD DOUGH ХЛЕБ ЧЕСНОЧНЫЙ GARLIC BREAD All purpose flour 500 g Water 300 ml Fresh yeast 20 g Olive oil 100 ml Salt 10 g Garlic 10 g Sugar 5 g Basil 5g Add fresh yeast into 150 ml of water add salt and sugar Sieve flour Mix together 40 ml of olive oil and finely chopped gar lic Mix together flour diluted yeast and olive oil 50 ml knead the dough Oil a multicooker pot place the dough inside level it and sprinkle with garlic olive oil Close a lid let a steam relief valve be open Set program Йогурт Гесто for 40 minutes Press button СТАРТ Cook till the end of program Then set program Выпечка for 40 minutes Press button СТАРТ Close the lid and cook till the end of program