Marta MT-4310 [97/224] Долма dolma stuffed vine leaves

Marta MT-4310 [97/224] Долма dolma stuffed vine leaves
97
| ВТОРЫЕ бЛюДА | SECOnd COURSE долма | dOlma (StuFFed Vine leaVeS)
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Green onion – 50 g
 
 
 Dill – 20 g
 Garlic – 20 g
 Water
 
    
     
-
       
    
-

    
   




      
-



       


Содержание

i Фарш из баранины 300 г Виноградные листья маринованные 150 г Рис отварной 150 г Лук зеленый 50 г Мята 20 г Петрушка 20 г Укроп 20 г Чеснок 20 г Вода Соль специи Ground mutton 300g Pickled vine leaves 150 g Boiled rice 150g Green onion 50 g Mint leaves 20 g Parsley leaves 20 g Dill 20g Garlic 20 g Water Salt spices Зелень и чеснок измельчить ножом смешать с фаршем рисом солью и специями На виноградные листы выло жить по 10 15 г фарша и завернуть в трубочки На дно чаши мультиваркискороварки плотно уложить долму На лить воду в чашу чтобы покрыла долму Закрыть крышку клапан не закрывать установить программу Томление на 1 час нажать кнопку СТАРТ Готовить до окончания программы Chop finely herbs and garlic and mix them 4 2 with ground mutton rice salt and spices LUJ Place stuffing on pickled vine leaves and roll the leaves Place rolls into a multicook er pot Pour water into the potto cover the rolls Close a lid let a steam relief valve be open Set program Томление for 1 hour Press button СТАРТ Cook till the end of program ДОЛМА DOLMA STUFFED VINE LEAVES ВТОРЫЕ БЛЮДА SECOND COURSE 97