Marta MT-4310 [47/224] Sauerkraut soup with porcini супы и бульоны i first course 47

Marta MT-4310 [47/224] Sauerkraut soup with porcini супы и бульоны i first course 47
47
| СУПЫ И бУЛЬОНЫ | FIRST COURSE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Potato – 250 g
 
 Carrot – 150 g
 Tomato – 150 g
 Onion – 100 g
 
 
 
    
-
-

  -
     -


   -
   
-
    -
    
 -
-
-
    

     -
   

      
     


 



-

go out.
щи из Квашеной Капусты с Белыми гриБами |
Sauerkraut SOup with pOrcini

Содержание

Капуста квашеная 300 г Картофель 250 г Грибы белые замороженные 250 г Морковь 150 г Помидоры 150 г Лук репчатый 100 г Вода 2 5 л Масло растительное 70 мл Соль специи Sauerkraut 300 g Potato 250g Frozen porcini 250 g Carrot 150 g Tomato 150 g Onion 100 g Water 2 5 L Olive oil 70 ml Salt spices Капусту и грибы промыть Картофель нарезать брусочками Морковь и лук на резать соломкой толщиной 0 5 см поми доры нарезать кубиками по 1 см В чашу мультиварки скороварки налить расти тельное масло выложить лук и мор ковь Установить программу Жарка на 15 минут нажать кнопку СТАРТ Готовить до окончания программы периодиче ски помешивая с открытой крышкой Затем в чашу выложить оставшиеся ин гредиенты добавить соль специи за лить водой и перемешать Закрыть крышку и клапан выхода пара устано вить программу Суп на 30 минут на жать кнопку СТАРТ Готовить до оконча ния программы после чего открыть клапан и выпустить пар Rinse sauerkraut and porcini Cut pota toes carrots and onions into sticks Dice tomatoes Pourolive oil into a multicooker pot place onions and carrots inside Set program Жарка for 15 minutes and press button СТАРТ Fry with an open lid till the end of program stirring constantly Put all ingredients into the pot add salt spices pour water and stir well Close the lid close a steam relief valve Set program Суп for 30 minutes Press button СТАРТ Cook till the end of program When cook ing is over open the valve and let steam go out ЩИ ИЗ КВАШЕНОЙ КАПУСТЫ С БЕЛЫМИ ГРИБАМИ СУПЫ И БУЛЬОНЫ I FIRST COURSE 47 SAUERKRAUT SOUP WITH PORCINI