Marta MT-4310 [117/224] Овощное рагу vegetable stew

Marta MT-4310 [117/224] Овощное рагу vegetable stew
117
| ВТОРЫЕ бЛюДА | SECOnd COURSE овощное рагу | VegetaBle Stew
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Cabbage – 500 g
 Potato – 300 g
 
 
 
 Carrot – 150 g
 Onion – 100 g
 Water – 100 ml
 
 Chili – 10 g
 Garlic – 20 g
 
     -

-
-
       
  
-
     
    

-
    
  
    -
     
    

   
     
    -
-


      

       
     



        
    
     

       
    



steam go out.

Содержание

Капуста белокочанная 500 г Картофель 300 г Фасоль белая консервированная 400 г Шампиньоны 300 г Перец болгарский 300 г Морковь 150 г Лук репчатый 100 г Вода 100 мл Масло растительное 50 мл Перец чили 10 г Чеснок 20 г Соль специи Cabbage 500 g Potato 300g Canned cannellini beans 400 g Champignons 300 g Sweet pepper 300 g Carrot 150 g Onion 100 g Water 100 ml Olive oil 50 ml Chili 10 g Garlic 20 g Salt spices Капусту нарезать шашками лук и мор ковь соломкой картофель и болгарский перец кубиками чеснок вместе с пер цем чили измельчить ножом шампиньо ны разрезать на 4 части На дно чаши мультиварки скороварки налить масло установить программу Жарка на 30 ми нут нажать кнопку СТАРТ После начала отсчета времени приготовления в чашу выложить лук и жарить 5 минут Добавить шампиньоны и жарить еще 5 минут До бавить морковь и жарить до окончания программы периодически помешивая Затем добавить капусту болгарский пе рец фасоль перец чили чеснок воду соль специи и перемешать Закрыть крышку и клапан выхода пара установить программу Тушение вид продукта Овощи на 30 минут нажать кнопку СТАРТ Готовить до окончания програм мы После окончания приготовления от крыть клапан и выпустить пар Dice cabbage potatoes and sweet peppers cut onions and carrots into strips Chop finely chili and garlic quarter champignons Pour olive oil into a multicooker pot Set program Жарка for 30 minutes press button СТАРТ When time countdown starts put onions into the pot and fry 5 minutes Add champignons and fry 5 minutes more Then add carrots and fry till the end of program stirring frequently Then put cabbage sweet peppers beans chili and garlic add salt and spices pour water and stir thoroughly Close a lid close a steam relief valve Set program Тушение product type Овощи for 30 minutes Press button СТАРТ Cook till the end of program When cooking is over open the valve and let steam go out ОВОЩНОЕ РАГУ VEGETABLE STEW ВТОРЫЕ БЛЮДА SECOND COURSE 117