Marta MT-4310 [120/224] Рагу из птичьих потрошков giblets ragout

Marta MT-4310 [120/224] Рагу из птичьих потрошков giblets ragout
120
ВТОРЫЕ бЛюДА | SECOnd COURSE |
рагу из птичьих потрошКов |
giBletS ragOut
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tomato sauce – 300 ml
 Potato – 400 g
 Carrot – 250 g
 Onion – 200 g
 
 
   
-
 -
      
  
   
-

    -
     -
   

   -
-
     
   
     
    
-

 -
-

 

 



       
    


       
steam go out.

Содержание

Н Потроха домашней птицы 500 г Томатный соус 300 мл Картофель 400 г Морковь 250 г Лук репчатый 200 г Масло растител ьное 100 мл Соль специи 22г Потроха промыть крупные разрезать маленькие оставить целыми Лук и мор ковь нарезать мелкими кубиками кар тофель разрезать на 4 части На дно чаши мультиварки скороварки налить масло установить программу Жарка на 20 минут нажать кнопку СТАРТ По сле начала обратного отсчета времени приготовления в чашу выложить по трошки обжаривать в течение 10 ми нут периодически помешивая затем добавить лук морковь и обжаривать до окончания программы Добавить кар тофель соль специи залить соусом За крыть крышку и клапан выхода пара установить программу Тушение вид продукта Мясо на 25 минут нажать кнопку СТАРТ Готовить до окончания программы После окончания приготов ления открыть клапан и выпустить пар 120 ВТОРЫЕ БЛЮДА SECOND COURSE Poultry giblets 500g Tomato sauce 300 ml Potato 400 g Carrot 250 g Onion 200 g Olive oil 100 ml Salt spices Rinse giblets Dice finely carrots and on ions quarter potatoes Pour oil into a mul ticooker pot Set program Жарка for 20 minutes press button СТАРТ When time countdown starts put poultry giblets into the pot and fry them 10 minutes stirring occasionally Then put onions and carrots and fry till the end of program Then put potatoes add salt spices and pourtomato sauce Close a lid close a steam relief valve Set program Тушение product type Мясо for 25 minutes Press button СТАРТ Cook till the end of program When cooking is over open the valve and let steam go out РАГУ ИЗ ПТИЧЬИХ ПОТРОШКОВ GIBLETS RAGOUT