Marta MT-4310 [53/224] Окунь запеченный baked rockfish

Marta MT-4310 [53/224] Окунь запеченный baked rockfish
53
| ВТОРЫЕ бЛюДА | SECOnd COURSE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tomato – 50 g
 
 
 
 
     
-
-
-


    
    




     -
-

      
-


-



        

       -
gram.
оКунь запеченный | Baked rOckFiSh

Содержание

Окунь морской филе 500 г Сыр твердый 50 г Перец болгарский 50 г Помидоры 50 г Шампиньоны 30 г Лук порей 30 г Масло оливковое 10 мл Соль специи Rockfish fillet 500 g Hard cheese 50 g Sweet pepper 50 g Tomato 50 g Champignons 30 g Leek 30 g Olive oil 10 ml Salt spices Сыр натереть на мелкой терке Рыбу промыть Перец нарезать мелкими куби ками лук порей кольцами шампиньо ны ломтиками помидоры полуколь цами На лист фольги налить оливковое масло выложить рыбу посыпать солью сверху слоями выложить перец лук шампиньоны помидоры и тертый сыр Накрыть вторым листом фольги плотно завернуть края Выложить рыбу в фольге в чашу мультиварки скороварки Закрыть крышку клапан не закрывать установить программу Выпечка на 30 минут на жать кнопку СТАРТ Готовить до оконча ния программы Grate finely cheese Rinse fish fillet Dice sweet pepper Slice leek champignons to mato Pour olive oil on a sheet of foil place fillet there season with salt Putthen layers of sweet pepper leek champignons toma to and grated cheese Cover with another sheet of foil Seal careful ly foil edges Place the packet into a multicooker pot Close a lid let a steam relief valve be open Set program Выпечка for 30 minutes Press button СТАРТ Cook till the end of program ОКУНЬ ЗАПЕЧЕННЫЙ BAKED ROCKFISH ВТОРЫЕБЛЮДА SECOND COURSE 53