Marta MT-4310 [71/224] Купаты home made sausages

Marta MT-4310 [71/224] Купаты home made sausages
71
Купаты | hOme-made SauSageS | ВТОРЫЕ бЛюДА | SECOnd COURSE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Onion – 200 g
 Garlic – 50 g
 
 
 


-
-
    

   
    
-
    
  
    
-
-
      
-
    -



 
     


    
-

     

       



Содержание

Свинина 300 г Говядина 300 г Шпик свиной 200 г Лук репчатый 200 г Чеснок 50 г Масло растительное 70 мл Соль специи Оболочка натуральная Pork fillet 300 g Beef fillet 300 g Lard 200 g Onion 200 g Garlic 50 g Olive oil 70 ml Salt spices Sausage casing Мясо промыть Вместе со шпиком луком и чесноком пропустить через мясорубку добавить соль специи и тщательно пе ремешать Установить на мясорубку на садку для приготовления колбасы На насадку натянуть оболочку для колбасы конец оболочки перевязать Пропуская фарш через мясорубку начинить им оболочку регулируя при этом размер ку пат перевязыванием ниткой В чашу мультиварки скороварки налить масло установить программу Жарка на 20 минут нажать кнопку СТАРТ После нача ла обратного отсчета времени приготов ления в чашу выложить купаты За 10 минут до завершения приготовления пе ревернуть купаты Готовить до оконча ния программы Rinse pork and beef fillet Chop beef pork lard onions and garlic with a meat grinder Add salt spices and stir until smooth Fix attachment for making sausages on the meat grinder and put sausage casing on it Tie edge of sausage casing before starting stuffing sausages Start stuffing sausages and fix their length with a thread Pour ol ive oil into a multicooker pot Set program Жарка for 20 minutes press button СТАРТ When time countdown starts place the sausages into the pot Fry them 10 minutes on one side then turn them over and cook till the end of program i КУПАТЫ HOME MADE SAUSAGES ВТОРЫЕБЛЮДА SECOND COURSE 71