Marta MT-4310 [151/224] Зельц из индейки turkey jelly

Marta MT-4309 [151/224] Зельц из индейки turkey jelly
151
зельц из индейКи | turkey jelly | ЗАКУСКИ | COLd dISh
 
 
 

 
 
 
 
 
 Gelatin – 30 g
 
 Garlic – 10 g
 
 Water – 900 ml
 
     -
 -
   -


-
     

    
    -
-

   -
-
-


-
       


     
       

 
   
      


Содержание

Индейка филе без кожи 700 г Желатин 30 г Перец болгарский красный сушеный хлопья 20 г Чеснок 10 г Лавровый лист 1 2 шт Вода 900 мл Соль перец черный молотый Turkey fillet 700 g Gelatin 30 g Dry sweet pepper 20 g Garlic 10 g Bay leaf 1 2 pcs Water 900 ml Salt black pepper Желатин замочить в 100 мл воды Ин дейку промыть нарезать средними ку биками В чашу мультиварки скоро варки выложить индейку залить 800 мл воды добавить чеснок лавровый лист соль черный перец и перемешать За крыть крышку и клапан выхода пара установить программу Студень на 20 минут нажать кнопку СТАРТ Готовить до окончания программы По оконча нии программы открыть клапан и выпу стить пар Из бульона удалить лавровый лист добавить желатин тщательно пе ремешать до полного растворения жела тина и разлить в формы Поставить в хо лодильник до застывания на 5 6 часов Dissolve gelatin in 100 ml of water Rinse turkey fillet and dice Put turkey into a mul ticooker pot pour 800 ml of water Add garlic bay leaf salt black pepper and stir well Close a lid close a steam relief valve Set program Студень for 20 minutes Press button СТАРТ Cook till the end of program Open the valve and let steam go out Take bay leaves out add gelatin and stir well Pour mixture into medium sized bowls Place bowls in a refrigerator and keep 5 6 hours until jelly sets ЗЕЛЬЦ ИЗ ИНДЕЙКИ TURKEY JELLY ЗАКУСКИ COLD DISH 151