Marta MT-4310 [179/224] Фондю сырное cheese fondue

Marta MT-4309 [179/224] Фондю сырное cheese fondue
179
| фОНДю | FOndUE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Garlic – 10 g
 Lemon – 5 g
 Water – 50 ml
 
  
    -

-
    
   


  
   -
   
   
-
-

    -


-


     
-
       
     
   
going on stirring. Pour mixture of cream
       
-
gram.
фондю сырное | cheeSe FOndue

Содержание

Сыр Чеддер 350 г Вино белое сухое 150 мл Сливки 22 75 мл Крахмал 10 г Чеснок 10 г Лимон 5 г Вода 50 мл Сахар соль специи Cheddar cheese 350 g Dry white wine 150 ml Cream 22 75 ml Starch 10 g Garlic 10 g Lemon 5 g Water 50 ml Sugar salt spices Сыр натереть на мелкой терке чеснок измельчить ножом Из лимона выда вить сок Сливки воду крахмал и сахар смешать в отдельной емкости до одно родной массы В чашу мультиваркискороварки залить вино установить программу Мультиповар на 15 минут температура 90 С нажать кнопку СТАРТ Через 5 минут добавить чеснок и сыр постоянно помешивая чтобы получи лась однородная масса Не прекращая помешивать добавить лимонный сок соль и специи За 3 минуты до заверше ния приготовления при постоянном по мешивании добавить смесь из сливок и крахмала Готовить до окончания про граммы Grate finely cheese and chop finely garlic Squeeze lemon juice Pour cream and wa ter put starch and sugar in a bowl and mix until smooth Pour wine into a multicooker pot Set program Мультиповар for 15 minutes with temperature 90 C Press but ton СТАРТ In 5 minutes add garlic and cheese stirring constantly to get smooth mixture Add lemon juice salt and spices going on stirring Pour mixture of cream and starch 3 minutes before the end of program Go on stirring till the end of pro gram ФОНДЮ СЫРНОЕ I CHEESE FONDUE ФОНДЮ FONDUE 179