Marta MT-4310 [75/224] Жареная свинина с шалфеем fried pork with sage

Marta MT-4310 [75/224] Жареная свинина с шалфеем fried pork with sage
75
| ВТОРЫЕ бЛюДА | SECOnd COURSE
жареная свинина с шалфеем |
Fried pOrk with Sage
 
 
 
 
 
 
 
 
 Fresh sage – 10 g
 
     -
     
    
   
-
    -
     


     
   
-



       
      

     -
       


        -
gram.

Содержание

Свинина шея или карбонад 300 г Масло растительное 50 мл Бекон сырокопченый 30 г Шалфей свежий 10 г Соль специи Pork neck or carbonado 300 g Olive oil 50 ml Smoked bacon 30 g Fresh sage 10 g Salt spices Мясо промыть и обсушить затем на дрезать и поместить шалфей и бекон внутрь надрезов натереть солью и специями оставить в холодильнике на 1 час На дно чаши мультиварки скоро варки налить масло установить про грамму Жарка на 30 минут нажать кнопку СТАРТ После начала обратного отсчета времени приготовления в чашу выложить мясо Жарить 10 12 минут с открытой крышкой затем перевернуть мясо закрыть крышку клапан не закры вать готовить до окончания программы Rinse meat and dry Make cuts in meat put 4 2 sage and bacon inside rub meat with salt and spices and keep in a refrigerator for 1 hour Pour olive oil into a multicooker pot Set program Жарка for 30 minutes press button СТАРТ When time count down starts place meat into the pot Fry 10 12 minutes with an open lid then turn meat over close the lid let a steam relief valve be open Cook till the end of pro gram ЖАРЕНАЯ СВИНИНА С ШАЛФЕЕМ ВТОРЫЕ БЛЮДА I SECOND COURSE 75 FRIED PORK WITH SAGE