Marta MT-4310 [150/224] Заливное из рыбы fish aspic

Marta MT-4309 [150/224] Заливное из рыбы fish aspic
150
ЗАКУСКИ | COLd dISh | заливное из рыБы | FiSh aSpic
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Carrot – 150 g
 Onion – 75 g
 
 
 Gelatin – 50 g
 
 
 
     
-





    
    -
-
    
     -
   
-

   
-

-

      

-




      

-
     
    
     
-


Содержание

Судак филе 600 г Морковь 150 г Лук репчатый 75 г Петрушка корень 50 г Сельдерей корень 50 г Желатин 50 г Вода 1 6 л Яйцо перепелиное отварное 60 г 6 шт Соль специи Pike perch fillet 600 g Carrot 150 g Onion 75 g Parsley root 50 g Celery root 50 g Gelatin 50 g Water 1 6 L Boiled quail eggs 60 g 6 pcs Salt spices Желатин замочить в 100 мл холодной воды Рыбу промыть лук разрезать по полам В чашу мультиварки скороварки выложить рыбу коренья лук морковь добавить соль и специи залить водой Закрыть крышку и клапан выхода пара установить программу Студень на 20 минут нажать кнопку СТАРТ Готовить до окончания программы По оконча нии программы открыть клапан и выпу стить пар Из готового бульона вынуть рыбу овощи и коренья при постоян ном помешивании добавить желатин до полного растворения Бульон проце дить через марлю сложенную в 4 слоя Морковь нарезать кружочками яйца разрезать пополам В формы для залив ного выложить яйца и морковь кусочки рыбы Залить бульоном поставить в хо лодильник до полного застывания Dissolve gelatin in 100 ml of cold water Rinse fish fillet Cut onion in half Put fish fillet celery and parsley roots carrots on ion into a multicooker pot add salt spices and pour water Close a lid close a steam relief valve Set program Студень for 20 minutes Press button СТАРТ Cook till the end of program When cooking is over open the valve and let steam go out Take vegetables and fish out Add gelatin stir ring constantly Strain broth through a sieve Prepare medium size bowls Put there halved eggs sliced carrots fish chops and pour broth Keep bowls in a re frigerator until jelly sets 150 ЗАКУСКИ COLD DISH ЗАЛИВНОЕ ИЗ РЫБЫ FISH ASPIC