Marta MT-4310 [41/224] Суп из чечевицы mess pottage

Marta MT-4309 [41/224] Суп из чечевицы mess pottage
41
| СУПЫ И бУЛЬОНЫ | FIRST COURSE солянКа рыБная | FiSh SOlyanka суп из чечевицы | meSS pOttage
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Green lentils – 150 g
 
 Onion – 60 g
 
 Water – 1 L
 
 
 
 
 Garlic – 3 g
 Turmeric – 2 g
 
-
-
   
   

-
     
-
     
    -
    -

     

  

       

       




Содержание

Томаты консервированные без кожицы 300 г Чечевица зеленая 150 г Чечевица красная 150 г Лук репчатый 60 г Масло растительное 20 мл Вода 1 л Йогурт натуральный 150 мл Кинза 10 г Кумин молотый 3 г Семена кориандра молотые 3 г Чеснок 3 г Куркума 2 г Соль Canned peeled tomatoes 300 g Green lentils 150 g Red lentils 150 g Onion 60 g Olive oil 20 ml Water IL Natural yoghurt 150 ml Coriander leaves 10 g Ground cumin 3 g Ground coriander seeds 3 g Garlic 3 g Turmeric 2g Salt Консервированные томаты нарезать ку биками по 1 см Лук чеснок и кинзу из мельчить ножом В чашу мультиваркискороварки налить масло выложить лук чеснок добавить чечевицу томаты соль специи налить воду и йогурт За крыть крышку и клапан выхода пара установить программу Суп на 15 ми нут нажать кнопку СТАРТ Готовить до окончания программы после чего от крыть клапан и выпустить пар В гото вый суп добавить измельченную кинзу Dice tomatoes Chop finely onion garlic G and coriander leaves Pour olive oil into a multicooker pot put onion garlic lentils tomatoes salt and spices Pour water and yoghurt Close a lid close a steam relief valve Set program Cyn for 15 minutes Press button CTAPT Cook till the end of program When cooking is over open the valve and let steam go out Serve sprinkled with coriander leaves СУП ИЗ ЧЕЧЕВИЦЫ MESS POTTAGE СУПЫ И БУЛЬОНЫ FIRST COURSE 41