Marta MT-4310 [9/224] Вторые блюда second course 48

Marta MT-4310 [9/224] Вторые блюда second course 48
9
212
 
 48
 49
 50
 51
 52
 53
 54
 55
 56
 57
 58
 59
 60
 61
 62
 63
 64
 65
 66
 67
 68
 69
 70
 71
 72
 73
 74
 75
 76
 77
 78
 79
 80
 81
 82
Cereals


Meat
Fish

Mushrooms

FOR COOKING
rinse in cold running water
rinse in cold running water, peel
debone if necessary, rinse and dry
scale, take off guts, rinse in cold
running water
rinse in cold running water
peel and rinse in cold water

Содержание

ВТОРЫЕ БЛЮДА SECOND COURSE 48 Запеканка из тунца с маслинами Tuna and olives casserole 48 Запеченные куриные ножки в кефире Baked chicken legs in kefir 49 Картофельная запеканка с мясом Shepherd s pie 50 Лазанья с цветной капустой Cauliflower lasagna 51 Лосось по фински Scandinavian style salmon 52 Окунь запеченный Baked rockfish 53 Рулет из мясного фарша с начинкой Meat roll 54 Рулеты из свинины с луком и шампиньонами Pork rolls with champignon stuffing 55 Свинина запеченная с сыром Pork steaks with cheese topping 56 Форель фаршированная Stuffed fish 57 Запеченный цыпленок с яблоками Baked with apples chickea 58 Шашлычки из куриного филе Chicken kebab 59 Шашлычки из говядины Beef kebab 60 Чили кон карне Chili con carne 61 Филе куриное в сырной корочке Chicken in cheese 62 Утиная грудка с клюквенным соусом Duck breast with cranberry sauce 63 Рыбные зразы Fish zrazy 64 Печень жареная с луком Fried with onions liver 65 Наггетсы Nuggets 66 PREPARING PRODUCTS FOR COOKING Медальоны из телятины с йогуртовым соусом Veal tenderloin in yogurt sauce 67 Макароны с тунцом Tuna pasta 68 Cereals rinse in cold running water Курица жареная с чесноком Fried chicken 69 Куриная печень с яблоками Chicken livers with apples 70 Купаты Home made sausages 71 Котлеты пожарские Chicken cutlets 72 Зразы мясные Zrazy 73 Fruits and rinse in cold running water peel vegetables Meat debone if necessary rinse and dry Жареная рыба с яблоками Fried in apples fish 74 Жареная свинина с шалфеем Fried pork with sage 75 Домашний жульен Home made julienne 76 Бифштекс из филе говядины Beefsteak 77 Fish scale take off guts rinse in cold running water Vegetables rinse in cold running water Биточки мясные с сыром и кабачками Meat and zucchini balls 78 Биточки из говядины Beef meat balls 79 Бефстроганов из говядины Beef Stroganoff 80 Паэлья с морепродуктами Seafood paella 81 Омлет белковый с сыром Cheese omelette 82 Mushrooms peel and rinse in cold water