Marta MT-4310 [152/224] Студень meat jelly

Marta MT-4310 [152/224] Студень meat jelly
152
ЗАКУСКИ | COLd dISh | студень | meat jelly
 
 
 
 
 
 
 -

 
 
 Onion – 300 g
 Carrot – 300 g
 Garlic – 10 g
 Water
 

-
-
     -
 
   -


 
     -
      

   

    
-
     -

    -
     
-
-

      

-


      
      
       -
      
-

      
  




Содержание

Н Ножки свиные 900 г Говядина филе 300 г Лук репчатый 300 г Морковь 300 г Чеснок 10 г Вода Соль специи черный перец го рошком лавровый лист Pork knuckle 900 g Beef fillet 300 g Onion 300 g Carrot 300 g Garlic 10 g Water Salt spices black peppercorns bay leaf Ножки и говядину промыть морковь нарезать кружками толщиной 0 5 см Чес нок измельчить ножом В чашу мультиварки скороварки выложить подготовленные ножки говядину мор ковь и лук добавить соль специи залить водой до максимальной отметки в чаше мультиварки скороварки Закрыть крышку и клапан выхода пара устано вить программу Студень на 1 час 20 минут нажать кнопку СТАРТ Готовить до окончания программы По окончании программы открыть клапан и выпустить пар Процедить бульон через марлю сложенную в 4 слоя смоченную в холод ной воде Готовые свиные ножки осту дить отделить мякоть от костей и вместе с говядиной измельчить ножом Равно мерно разложить мясо с морковью по формам добавить чеснок залить бульо ном и поставить в холодильникдо засты вания на 5 6 часов Rinse pork knuckles and beef fillet slice carrots chop finely garlic Place knuckles beef fillet carrots and onions into a multi cooker pot Add salt spices pour water to maximum mark inside the pot Close a lid close a steam relief valve Set program Студень for 1 hour 20 minutes Press button СТАРТ Cook till the end of pro gram When cooking is over open the valve and let steam go out Take all ingre dients out of the pot Strain broth through a sieve Chop deboned pork and beef Place meat into medium size bowls add carrots and garlic pour broth Place bowls in a refrigerator and keep 5 6 hours until jelly sets 152 ЗАКУСКИ COLD DISH СТУДЕНЬ MEAT JELLY