Marta MT-4310 [202/224] Баклажанная икра eggplant paste

Marta MT-4309 [202/224] Баклажанная икра eggplant paste
202
БаКлажанная иКра | eggplant paSteКОНСЕРВАЦИЯ | PRESERVES |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Carrot – 100 g
 Onion – 100 g
 Tomato – 200 g
 Garlic – 20 g
 
 
 
-
    -
-

    
-
    -
     


    

     -
    -
    -
   
     -
     
   
      -

   -

      
-
     

     
     -

     -

      -

-
-
    
       -
      


Содержание

Н Баклажан 600 г Морковь 100 г Лук репчатый 100 г Помидоры 200 г Чеснок 20 г Масло оливковое 100 мл Сок лимонный 10 мл Соль специи Баклажаны очистить от кожицы и наре за зать мелкими кубиками посолить пе ремешать и оставить на 10 минут Мор ковь луки помидоры нарезать мелкими кубиками чеснок натереть на мелкой терке На дно чаши мультиварки скоро варки налить масло установить про грамму Жарка на 20 минут нажать кнопку СТАРТ После начала обратного отсчета времени приготовления в чашу выложить лук и морковь обжаривать периодически помешивая в течение 10 минут затем добавить помидоры и про должать обжаривать до окончания про граммы Выложить к обжаренным ово щам баклажаны чеснок добавить лимонный сок соль специи и переме шать Закрыть крышку и клапан выхода пара установить программу Тушение вид продукта Овощи на 10 минут на жать кнопку СТАРТ Готовить до окончания программы После окончания приготов ления открыть клапан и выпустить пар Eggplant 600 g Carrot 100 g Onion 100 g Tomato 200 g Garlic 20 g Olive oil 10 ml Lemon juice 10 ml Salt spices Peel eggplants and dice finely add salt mix and wait 10 minutes Dice finely car rots onions and tomatoes grate finely garlic Pour oil into a multicooker pot set program Жарка for 20 minutes and press button СТАРТ When time count down starts place onions and carrots into the pot and fry 10 minutes stirring con stantly Then add tomatoes and fry till the end of program Then place diced egg plants garlic add lemon juice salt spices and stir well Close a lid close a steam re lief valve Set program Тушение prod uct type Овощи for 10 minutes Press button СТАРТ Cook till the end of pro gram When cooking is over open the valve and let steam go out 202 КОНСЕРВАЦИЯ PRESERVES БАКЛАЖАННАЯ ИКРА EGGPLANT PASTE