Marta MT-4310 [36/224] Супы и бульоны i first course зимний минестроне midwinter minestrone

Marta MT-4309 [36/224] Супы и бульоны i first course зимний минестроне midwinter minestrone
36
СУПЫ И бУЛЬОНЫ | FIRST COURSE | зимний минестроне | midwinter mineStrOne луКовый суп с гренКами | OniOn SOup
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tomato – 400 g
 Onion – 200 g
 Carrot – 200 g
 
 
 
 Broccoli – 100 g
 Parmesan cheese – 20 g
 Water – 2 L
 
 
   
-

   -
     

-



   

-
     

-

      -
-
       
      
 

      

      
       
    


Содержание

Н Помидоры 400 г Лук репчатый 200 г Морковь 200 г Перец болгарский 200 г Сельдерей стебель 200 г Лук порей 100 г Брокколи 100 г Сыр Пармезан 20 г Вода 2 л Масло оливковое 30 мл Соль специи Tomato 400 g Onion 200 g Carrot 200 g Sweet pepper 200 g Celery 200 g Leek 100g Broccoli 100 g Parmesan cheese 20 g Water 2L Olive oil 30 ml Salt spices Сыр натереть на мелкой терке Овощи кроме брокколи нарезать мелкими ку биками выложить в чашу мультиваркискороварки добавить масло устано вить программу Жарка на 10 минут нажать кнопку СТАРТ Обжаривать при открытой крышке периодически поме шивая до окончания программы Затем добавить воду брокколи соль специи и перемешать Закрыть крышку и клапан выхода пара установить программу Суп на 5 минут нажать кнопку СТАРТ Готовить до окончания программы по сле чего открыть клапан и выпустить пар Перед подачей добавить сыр Grate finely Parmesan cheese Dice vege tables except broccoli and put them into a multicooker pot Pour oil and set pro gram Жарка for 10 minutes Press but ton СТАРТ Fry with an open lid stirring constantly till the end of program Then pour water add broccoli salt spices and stir thoroughly Close the lid close a steam relief valve Set program Суп for 5 minutes Press button СТАРТ Cook till the end of program When cooking is over open the valve and let steam go out Sprinkle with Parmesan cheese before serving 36 СУПЫ И БУЛЬОНЫ I FIRST COURSE ЗИМНИЙ МИНЕСТРОНЕ MIDWINTER MINESTRONE