Marta MT-1988 [118/328] Вторые блюда second course рыбные кнели fish quenelles

Marta MT-1988 [118/328] Вторые блюда second course рыбные кнели fish quenelles
118
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-

-
     -


-
-

-

   
     
    
      -




      
    
      

      





     


ВтОрЫЕ бЛюдА | SeCond CoUrSe | рыБные Кнели | FiSh quenelleS

Содержание

Н Филе рыбы 300 г Молоко 100 мл Белый хлеб 45 г Масло сливочное 50 г Яйцо 100 г 2 шт Соль и черный перец по вкусу Вода 1 л Рыбное филе без кожи дважды пропустить через мясорубку соединить с замоченным в молоке а затем отжа тым белым хлебом Еще раз пропу стить через мясорубку Белки от яйца взбить венчиком добавить в рыбную массу и взбить всю массу до пышно сти Сформировать кнели двумя лож ками опуская ложки в холодную воду Налейте в чашу мультиварки воду по солите запустите программу Варка закройте крышку После закипания откройте крышку и с помощью двух ложек окунайте кнели в кипящую воду Варить в кипящей воде до го товности примерно 10 минут Подавать с растопленным сливочным маслом Fish fillet 300 g Milk 100 ml White bread 45 g Butter 50 g Egg 100 n 2 pcs Salt and black pepper to taste Water IL Mince peeled fish fillets twice with white bread soaked in advance Mince once again whites add to the fish min Form quenelles by two spoon spoons into cold water from time Pour water into the pot start Варка program with c Water will start to boil 15 min Open the lid and using two sp the quenelles in boiling water boiling water until softness minutes Serve with melted butter 118 ВТОРЫЕ БЛЮДА SECOND COURSE РЫБНЫЕ КНЕЛИ FISH QUENELLES