Marta MT-1988 [64/328] Вторые блюда second course болито мисто bollito misto

Marta MT-1988 [64/328] Вторые блюда second course болито мисто bollito misto
64
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


    
  
    
   
-
-


-
    
   
-


        
     
     
      
     




    



ВтОрЫЕ бЛюдА | SeCond CoUrSe | Болито мисто | BOllitO miStO

Содержание

Говядина грудинка и вырезка 400 г Курица ножки 200 г Язык говяжий 100 г Сельдерей корень 50 г Морковь 150 г Лук шалот 50 г Картофель 200 г Перец болгарский 80 г Лук по рей 50 г Чеснок 20 г Вода 1 л Соль специи лавровый лист петрушка тимьян Мясо выложить в чашу мультиварки Добавить 100 г моркови чеснок сельдерей лавровый лист петрушку соль специи Залить водой Закрыть крышку и установить программу Мультиповар на 2 часа при темпе ратуре 97 С Вынуть мясо и язык на резать их предварительно сняв кожу с языка Нарезать овощи Нарезанное мясо вернуть в чашу установить про грамму Мультиповар на 30 минут при температуре 100 С Положить морковь лук шалот и картофель го товить 15 минут Добавить лук порей и перец и готовить еще 15 минут 64 ВТОРЫЕ БЛЮДА SECOND COURSE БОЛИТО МИСТО BOLLITO MISTO Beef brisket and tenderloin 400 g Chicken legs 200 g Potatoes 200 g Beef tongue 100 g Celery root 50 g Carrot 150 g Sweet pepper 80 g Shallot 50 g Leek 50 g Garlic 20 g Water IL Salt spices bay leaf parsley le thyme Put meat into the pot Add carrot garlic celery root parsley salt and spices Po Close the lid and start the My ibTnnoBap for 2 hours Take out meat and tongue c remove skin from tongue be Cut vegetables Place cut meat the pot start program My for 30 minutes for 100 C Ad shallot potatoes and cook 15 Add leek and sweet pepper and minutes more