Marta MT-1988 [227/328] Язык заливной tongue aspic закуски cold dishes 227

Marta MT-1988 [227/328] Язык заливной tongue aspic закуски cold dishes 227
227
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    

   -
-
    -
    
   -
     

   -
-
    
    
-
-

   
    
     
    -
     -

     
      




      
      

    

       

   
      

| ЗАКуСКИ | Cold diSheS языК заливной | tOngue aSpic

Содержание

Язык говяжий 1 3 кг Яйцо отварное 50 г 1 шт Желатин 40 г Вода 2 л Соль специи Beef tongue 1 3 kg Boiled eggs 50 g 1 pc Gelatin Chinese gelatin 40 g Water 2 L Salt spices Язык промыть Желатин замочить в холодной воде 100 мл на 30 минут Яйцо нарезать средними кружочка ми Язык выложить в чашу мультивар ки залить оставшейся водой доба вить соль и специи перемешать Закрыть крышку установить про грамму Варка на 2 часа Нажать кнопку СТАРТ готовить до окончания программы После завершения при готовления бульон процедить разве сти в нем подготовленный желатин Язык очистить и нарезать средними кружочками В отдельную емкость за лить 200 мл бульона и убрать в холо дильник на 20 минут затем выложить сверху подготовленное яйцо залить бульоном и убрать в холодильник еще на 20 минут затем выложить сверху отварной язык залить остав шимся бульоном и убрать в холо дильник до полного застывания Rinse tongue Dissolve gelatin in cold 4 3 water 100 ml for 30 minutes Slice eggs Put tongue in pot of multicooker and pour the rest water inside Add salt and spices stir well Close lid and start program Варка for 2 hours Cook till the end of the program Strain broth after the end of the program add dissolved gelatin Peel tongue and slice into middle size circles Pour 200 ml of broth in a bowl and leave in a fridge for 20 minutes Put pieces of cut egg in cooled broth and leave in a fridge for 20 minutes longer Then put new layer of cut tongue and pour the rest broth inside Leave in a fridge until smooth ЯЗЫК ЗАЛИВНОЙ TONGUE ASPIC ЗАКУСКИ COLD