Marta MT-1988 [175/328] Rice with vegetables and tuna вторые блюда i second course 175

Marta MT-1988 [175/328] Rice with vegetables and tuna вторые блюда i second course 175
175
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
    

    -
-
   

  
    
     -
    
   -

-

     
      
 
 
    



     


| ВтОрЫЕ бЛюдА | SeCond CoUrSe
рис с тунцом и овощами
rice with VegetaBleS and tuna

Содержание

Тунец филе 500 г Рис шлифованный 500 г Морковь 200 г Лук репчатый 200 г Перец болгарский красный 100 г Масло растительное 70 мл Оливки черные 70 г Вода 700 мл Соль специи Tuna fillet 500 g Rice 500 g Carrot 200 g Onion 200 g Sweet red pepper 100 g Olive oil 70 ml Black olives 70 g Water 700 ml Salt spices Рис промыть до прозрачной воды Рыбу промыть и нарезать кубиками по 2 5 3 см Морковь вместе с луком и болгарским перцем нарезать мел ким кубиком 0 5 х 0 5см Оливки на резать кружочками Рыбу морковь лук перец оливки выложить в чашу мультиварки добавить растительное масло соль специи и перемешать Сверху на рыбу выложить рис раз ровнять и залить водой Закрыть крышку запустить программу Вар ка на 1 час Готовить до окончания программы После окончания приго товления перемешать Rinse rice until clear water Wash prepared fish and cut into cubes with size 2 5 3 cm Cut carrot onion sweet pepper into small cubes 0 5 x 0 5 cm Cut olives into rings Place fish carrot onion pepper olives into the pot Add oil salt spices and stir Place rice on the top leveland pour with water Close the lid start Варка by Меню button for 1 hour Cook until sound signal Stir well after finishing of cooking time РИС С ТУНЦОМ И ОВОЩАМИ RICE WITH VEGETABLES AND TUNA ВТОРЫЕ БЛЮДА I SECOND