Marta MT-1988 [70/328] Вторые блюда i second course булгур с изюмом и курагой bulgur with raisins and dried apricots

Marta MT-1988 [70/328] Вторые блюда i second course булгур с изюмом и курагой bulgur with raisins and dried apricots
70
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-
-
     -
    
    
-

-



      
     
      

      

ВтОрЫЕ бЛюдА | SeCond CoUrSe |
Булгур с изюмом и Курагой
Bulgur with raiSinS and dried apricOtS
голуБцы Кисло–сладКие | SOur–Sweet caBBage rOllS

Содержание

ЧуТр 70 ВТОРЫЕ БЛЮДА I SECOND COURSE Булгур 350 г Лук репчатый 100 г Курага 70 г Изюм 100 г Растител ьное масло 40 мл Вода 600 м Соль специи Кинза Bulgur 350 g Onion 100 g Dried apricots 70 g Raisins 100 g Olive oil 40 ml Water 600 ml Salt spices Cilantro Лук нарезать соломкой Курагу разрезать на 4 части На дно чаши мульти варки налить масло В чашу мульти варки выложить лук бул гур курагу изюм залить воду добавить соль специи и перемешать Закрыть крыш ку установить программу Крупы на 30 минут Готовить до окончания про граммы Cut onion into strips chop drie into 4 parts Pour oil into the pot Place onion into the pot ad dried apricots raisins Pour w the pot add salt spices thoroughly Close the lid star Крупы for 30 minutes Coo end of program БУЛГУР С ИЗЮМОМ И КУРАГОЙ BULGUR WITH RAISINS AND DRIED APRICOTS