Marta MT-1988 [44/328] Супы и бульоны first course рассольник pickle soup rassolnik

Marta MT-1988 [44/328] Супы и бульоны first course рассольник pickle soup rassolnik
44
СупЫ И буЛьОНЫ | FirST CoUrSe |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     

-

-
    -
    
  
-
   
-
-
    
    
-
     

       
-

-



      
        

      
     
      
      




       

      
     


рассольниК | pickle SOup (raSSOlnik)
суп из чечевицы | meSS pOttage

Содержание

Н Говядина филе 250 г Картофель 300 г Лук репчатый 100 г Огурцы соленые 100 г Крупа перловая 70 г Морковь 80 г Томатная паста 80 г Чеснок 10 г Масло растительное 70 мл Огуречный рассол 100 мл Вода 1 7 л Соль специи у Мясо и картофель нарезать кубиками по 1 5 2 см морковь лук и огурцы кубиками по 0 5 1 см Перловую крупу промыть Чес нок измельчить ножом В чашу мультиварки налить растительное масло выложить мор ковь лук огурцы чеснок добавить томат ную пасту Закрыть крышку Установить программу Жарка на 20 минут Готовить периодически помешивая За 5 ми нут до за вершения приготовления открыть крышку добавить огуречный рассол закрыть крыш ку Готовить до окончания программы Об жаренные овощи выложить в отдельную емкость В чашу мультиварки выложить мясо и перловую крупу залить водой доба вить соль специи и перемешать Закрыть крышку Установить программу Суп на 1 час 10 минут За 40 минут до завершения приготовления открыть крышку снять с бу льона белковую пенку добавить картофель и обжаренные овощи Закрыть крышку го товить до окончания программы Beef fillet 250 g Potato 300 g Onion 100 g Pickles 100 g Barley grits 70 g Carrot 80 g Tomato paste 80 g Garlic 10 g Olive oil 70 ml Pickle brine 100 ml Water 1 7 L Salt spices Cut meat and potatoes into l 5 2 Cut carrots onion and pickles into cubes Rinse barley grits until cl Crush garlic by knife Pour oil multicooker put carrot onion pick add tomato paste Close lid program Жарка for 20 minu cooking stirring occasionally Ope minutes before end of the prog pickle brine close lid and go on the end of the program Put fried in a bowl Put meat and barley gri multicooker pour water add salt a Then stir well and close lid Sta Суп for 1 hour and 10 minutes 40 minutes before end of the remove scum add potato vegetables Close lid and go on the end of the program 44 СУПЫ И БУЛЬОНЫ FIRST COURSE РАССОЛЬНИК PICKLE SOUP RASSOLNIK