Marta MT-1988 [229/328] Винегрет i vinaigrette закуски cold dishes 229

Marta MT-1988 [229/328] Винегрет i vinaigrette закуски cold dishes 229
229
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
   -
-

-

-
 -
   
-
    

  

   -
-

       
    




     

     



винегрет | Vinaigrette | ЗАКуСКИ | Cold diSheS

Содержание

Свекла 300 г Картофель 200 г Морковь 150 г Лук 100 г Соленые огурцы 100 г Квашеная капуста 100 г Растительное масло 100 мл Лимонный сок или уксус 10 мл Соль сахар Зелень Вода 1 л Beet roots 300 g Potatoes 200 g Carrots 150 g Onion 100 g Pickles 100 g Sauerkraut 100 g Olive oil 100 ml Lemon juice or vinegar 10 ml Salt sugar Herbs Water 1 L Налить в чашу мультиварки воду установить контейнер для приготов ления на пару и положить на нее под готовленные овощи свеклу морковь и картофель Закрыть крышку и уста новить программу Пароварка на 60 минут Овощи будут готовы по окон чании программы Охладить и наре зать овощи маленькими кубиками Нарезанную свеклу заправить расти тельным маслом отдельно от всех овощей Соединить вареные овощи и оставшиеся ингредиенты сбрызнуть лимонным соком или уксусом полить растительным маслом Добавить са хар и соль При подаче посыпать зе ленью Pour water into a pot place a steam container and put vegetables inside beet roots carrots and potatoes Close the lid and start program Пароварка for 60 minutes Vegetables will be ready at the end of the program Cool and cut the Second course into small cubes Season beet roots with oil apart from rest of Second course Mix cooked Vegetables and rest ingredients sprinkle with lemonjuice or vinegar and pouroil Add salt and sugar Serve with herbs ВИНЕГРЕТ I VINAIGRETTE ЗАКУСКИ COLD