Marta MT-1988 [176/328] Вторые блюда second course таджин с куриными ножками и изюмом tagine with chicken shanks and raisins

Marta MT-1988 [176/328] Вторые блюда second course таджин с куриными ножками и изюмом tagine with chicken shanks and raisins
176
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    

  

-
   
       
-
    
   -
-
   
     
-
   
     



       
        
     



     



    

ВтОрЫЕ бЛюдА | SeCond CoUrSe |
таджин с Куриными ножКами и изюмом |
tagine with chicken ShankS and raiSinS

Содержание

Н тТЖ 176 ВТОРЫЕ БЛЮДА SECOND COURSE Курица голень 1 кг Цуккини 200 г Морковь 100 г Лук репчатый 100 г Изюм 100 г Оливки 50 г Вода 500 мл Мед 50 мл Оливковое масло 40 мл Куркума перец красный молотый соль Chicken shanks 1 kg Zucchini 200 g Carrot 100 g Onion 100 g Raisins 100 g Olives 50 g Water 500 ml Honey 50 ml Olive oil 40 ml Turmeric ground chili pepper salt Куриные голени промыть Цуккини и морковь нарезать кубиками по 2 см Лук нарезать крупными полукольцами Изюм замочить в горячей воде на 1час В чашу мультиварки налить масло и вы ложить лук Установить программу Жарка на 20 минут За 15 минут до завершения приготовления в чашу вы ложить ьурицу Готовить до окончания программы при открытой крышке пе риодически помешивая В чашу мульти варки выложить цуккини морковь оливки и изюм добавить мед соль и специи налить воду и перемешать За крыть крышку Установить программу Тушение на 40 минут Готовить до окончания программы Rinse chicken shanks Cut zuc carrot into 2cm cubes Slice big semi circles Leave raisi water for 1 hour Pour oil i multicooker and put cut onio Start program Жарка for 20 Add chicken shanks in 5 minute cooking till the end of the pro open lid stirring frequently zucchini carrot olives and raisin Add honey salt and spices P and stirwell Close lid and star Тушение for 40 minute cooking till the end of the program ТАДЖИН С КУРИНЫМИ НОЖКАМИ и ИЗЮМОМ TAGINE WITH CHICKEN SHANKS AND RAISINS