Marta MT-1988 [28/328] Супы и бульоны first course борщ украинский ukrainian borsch

Marta MT-1988 [28/328] Супы и бульоны first course борщ украинский ukrainian borsch
28
СупЫ И буЛьОНЫ | FirST CoUrSe |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
   
-
    -
     
   
-
   
-
    -
-

-

      
    
    
    
     



    


      


Борщ уКраинсКий | ukrainian BOrSch
солянКа сБорная мясная | meat SOlyanka

Содержание

Н ъЧф Го вяди на на ко стон ке 400 г Свекла 200 г Капуста белокочанная 100 г Картофель 100 г Помидоры 100 г Болгарский перец 100 г Лук репчатый 75 г Морковь 75 г Томатная паста 75 г Растительное масло 50 мл Чеснок 15 г Вода 3 л Лавровый лист перец черный соль Bone in beef 400 g Beet 200 g Cabbage 100 g Potato 100 g Tomato 100 g Sweet pepper 100 g Onion 75 g Carrot 75 g Tomato paste 75 g Olive oil 50 ml Water 3 L Garlic 15 g Bay leaf black pepper salt В чашу мультиварки налить масло положить кусочки мяса нарезанные лук перец морковь и помидоры До бавить томатную пасту тертую све клу чеснок соль и специи Закрыть крышку запустить программу Суп на 1 час 20 минут Через 20 минут по сле начала приготовления открыть крышку добавить нарезанный карто фель и нашинкованную капусту За лить все водой закрыть крышку и готовитьдо окончания программы При подаче добавить в борщ зелень сме шанную с чесноком Pour oil in pot of multico chopped meat and diced onion sweet pepper car tomatoes inside Add tomat grated beet garlic bay le pepper and salt for your taste and start program Cyn for 1 20 minutes In 20 minutes ope add diced potato and cabbage Pour water Close lid till the end of program Serve cream You may also chop parsley coriander dill and garlic dish with mix of herbs 28 СУПЫ И БУЛЬОНЫ FIRST COURSE БОРЩ УКРАИНСКИЙ UKRAINIAN BORSCH