Marta MT-1988 [273/328] Cheese fondue соусы фондю i sauces fondue 273

Marta MT-1988 [273/328] Cheese fondue соусы фондю i sauces fondue 273
273
 

 
 
 
 
 


 
 
 
 
   
    
  
-


   


     
    
     
-
      
     

    
      
     

       


 


      
      


фондю шоКоладное | chOcOlate FOndue
сырное фондю (французсКий рецепт) |
cheeSe FOndue
| СОуСЫ, фОНдю | SaUCeS, FondUe

Содержание

Твердый сыр 600 гили комбинация из 3 х разных сортов по 200 г Белое сухое вино 600 мл Чеснок 5 г Крахмал 10 г Вишневка 30 60 мл Hard cheese 600 g or cheese variety of 3 kind of cheese 200 g of each sort of cheese White wine 600 ml Garlic 5 g Starch 10 g Cherry liquor 30 60 ml Чашу мультиварки натереть изнутри чесноком и налить вино Запустить программу Томление прогреть вино 20 минут Добавить мелко наре занный сыр разведенный крахмал и помешивая дать им растаять в вине чтобы получился густой крем Затем влить вишневку посолить поперчить Перелить в посуду для подачи фондю на стол Когда фондю начнет слегка густеть макать в него двузубую вилку с кусочком не очень мягкого хлеба Несколько раз повернуть вил ку в сырной массе чтобы хлеб был покрыт ею со всех сторон Подать с охлажденным сухим белым вином Grease multicooker s pot inside with garlic clove and then pour wine Start Томление heat up for 20 minutes Add chopped cheese dissolved starch stirring let them melt in wine until a dense cream Then pour liquor add salt and pepper Serve in special tableware for fondue When fondue starts to get dense consistency use special fondue fork with impaled pieces of not too soft bread Twist the fork several times in cheese mix piece of bread should be covered by cheese from all sides Serve cooled with white wine СЫРНОЕ ФОНДЮ ФРАНЦУЗСКИЙ РЕЦЕПТ СОУСЫ ФОНДЮ I SAUCES FON CHEESE FONDUE