Marta MT-1988 [37/328] Овощной суп i vegetable soup супы и бульоны first course 37

Marta MT-1988 [37/328] Овощной суп i vegetable soup супы и бульоны first course 37
37
| СупЫ И буЛьОНЫ | FirST CoUrSe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-

 -
-
   -

-
      

-
    -
-
    
   

     
       
      
    
    


    

      
 

суп–пюре из тыКвы | creamy pumpkin SOup
овощной суп | VegetaBle SOup

Содержание

Картофель 200 г Капуста краснокочанная 150 г Болгарский перец 150 г Помидоры 150 г Капуста цветная или брокколи 150 г Лук репчатый 100 г Морковь 100 г Цуккини 100 г Лук порей 70 г Масло растительное 40 мл Вода 2 л Соль перец лавровый лист Зелень для подачи Potato 200 g Red cabbage 150 g Sweet pepper 150 g Tomato 150 g Cauliflower or broccoli 150 g Onion 100 g Carrot 100 g Zucchini 100 g Leek 70 g Olive oil 40 ml Water 2 L Salt pepper bay leaf Dill parsley leaves for serving Нагреть масло в чаше мультиварки на программе Жарка 5 7 минут Доба вить мелко нарезанный лук и морковь нарезанную тонкими ломтиками Об жаривать 10 минут помешивая Доба вить нарезанный картофель красно кочанную капусту болгарский перец и залить водой Закрыть крышку и уста новить программу Суп на 1 час 10 минут После 30 минут варки добавить нарезанныеломтиками цуккини цвет ную капусту разобранную на соцве тия нарезанные помидоры и лук порей Заправить солью специями и готовить до окончания программы При подаче посыпать зеленью Start program Жарка Wait for 5 7 minutes to heat up an inner pot Put finely sliced onion and carrots fry 10 minutes stirring frequently Then add diced potatoes sweet pepper with shredded red cabbage and pour water into a pot Close lid and start program Суп Add sliced zucchini leek cauliflower and chopped tomatoes in 30 minutes Add pepper salt and go on cooking till the end of program Serve topped with dill and parsley ОВОЩНОЙ СУП I VEGETABLE SOUP СУПЫ И БУЛЬОНЫ FIRST COURSE