Marta MT-1988 [46/328] Супы и бульоны first course солянка рыбная fish solyanka

Marta MT-1988 [46/328] Супы и бульоны first course солянка рыбная fish solyanka
46
СупЫ И буЛьОНЫ | FirST CoUrSe |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   -

-

  
     
    -
   
-
    
-
-
    -


    
     
-


        
      



     
     


     


 
      


солянКа рыБная | FiSh SOlyanka
суп гороховый | SmOked riBS and chickpea SOup

Содержание

Н Рыбный бульон 2 л Рыба филе 600 г Картофель 300 г Соленые огурцы 180 г Масло растительное 150 мл Томатная паста 90 г Лук репчатый 75 г Маслины 20 г Зелень соль специи лимон Fish broth 2 L Fish fillet 600 g Potato 300 g Pickled cucumbers 180g Olive oil 150 ml Tomato paste 90 g Onion 75 g Olives 20 g Herbs salt spices lemon Установить программу Жарка налить 50 мл масла в чашу мультиварки и прогреть 5 7 минут Обжарить куби ки картофеля 15 минут отложить для дальнейшего использования Мелко нарезанный лук обжарить на 100 мл растительного масла 5 10 минут до бавить томатную пасту продолжить обжаривание 5 минут Добавить мел ко нарезанные соленые огурцы без кожуры добавить 500 мл бульона го товить до окончания программы До бавить картофель кусочки рыбы за лить оставшимся бульоном установить программу Суп на 1 час 10 минут За 10 минут до окончания программы добавьте соль и специи Подавать с мелко нарезанной зеленью маслина ми и ломтиком лимона Start program Жарка pour olive oil into a pot and warm minutes Dice potato and fry minutes take it out and keep use Place finely chopped onion pot and fry with 100 ml of ol 5 10 minutes add tomato p continue frying 5 minutes m peeled and chopped pickled c pour 500 ml of broth and coo end of program Add po chopped fish fillet pour broth program Суп for 1 hour 10 Add salt and spices 10 minut the end of cooking time Se with chopped herbs olives and lemon 46 СУПЫ И БУЛЬОНЫ FIRST COURSE СОЛЯНКА РЫБНАЯ FISH SOLYANKA