Marta MT-1988 [73/328] Fried pork with sage вторые блюда i second course 73

Marta MT-1988 [73/328] Fried pork with sage вторые блюда i second course 73
73
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     
   
   
-

-


       

      
     




жареная свинина с шалфеем |
Fried pOrk with Sage
| ВтОрЫЕ бЛюдА | SeCond CoUrSe

Содержание

Свинина шея или карбонад 300 г Масло растительное 50 мл Бекон сырокопченый 30 г Шалфей свежий 10 г Соль перец Pork neck or carbonado 300 g Olive oil 50 ml Smoked bacon 30 g Fresh sage 10 g Salt pepper Надрезать мясо и поместить шалфей и бекон внутрь натереть солью и перцем оставить в холодильнике на 15 минут Установить программу Жарка налить масло в чашу и про греть 5 7 минут Жарить 10 12 минут с открытой крышкой затем перевер нуть мясо закрыть крышку и готовить до окончания программы Incise the meat and put the sage and bacon inside add salt and pepper and keep in a refrigerator for 15 minutes Start program Жарка pour oil into the pot and warm for 5 7 minutes Fry 10 12 minutes with open lid then turn the meat close the lid and cook till the end of program ЖАРЕНАЯ СВИНИНА С ШАЛФЕЕМ FRIED PORK WITH SAGE ВТОРЫЕ БЛЮДА I SECOND