Marta MT-1988 [233/328] Баурсаки boorsoq хлеб тесто bread dough 233

Marta MT-1988 [233/328] Баурсаки boorsoq хлеб тесто bread dough 233
2 33
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-
    
-
     
-
-
-
    
-

   
    
  
    
-
-


     -

       

       
       







     

      

БаурсаКи | BOOrSOq | ХЛЕб, тЕСтО | Bread, doUgh

Содержание

Мука пшеничная 500 г Сухие дрожжи 2 г Молоко 300 мл Соль 1 г Масло для фритюра 700 мл Wheat flour 500 g Dry yeast 2g Milk 300 ml Salt 1 g Oil for deep frying 700 ml В емкость всыпать муку дрожжи и пе ремешать Добавить соль в теплое молоко медленно влить в муку заме сить мягкое тесто Поместить его в чашу мультиварки и установить про грамму Тесто Тесто должно увели читься в объеме в два раза По окон чании программы раскатать тесто в пласт толщиной 10 мм Нарезать ку сочками Разрезанное тесто прикрыть салфеткой дать отстояться 10 минут Вылить масло в чашу мультиварки установить программу Фритюр сильно нагреть масло жарить тесто до золотистого цвета опуская мелки ми партиями в масло затем выклады вать на бумажную салфетку Подавать как самостоятельное блюдо или как дополнение к супам бульо нам салатам Put flour and yeast into the bowl and stir properly Add salt to the warm milk and pour it slowly into the bowl mix soft dough Place it into the pot and start program Тесто Dough expands 2 times in size After end of the program roll the dough out 10 mm thickness and cut Cut dough cover with paper towel and let it stay for 10 minutes Pour oil for deep frying into the pot start program Фритюр heat the oil and roast dough until golden brown after that put boorsoq out and place it on the towel You can serve boorsoq with soup or salad БАУРСАКИ BOORSOQ ХЛЕБ ТЕСТО BREAD