Marta MT-1988 [135/328] Stewed eggplants with onion and tomatoes вторые блюда i second course 135

Marta MT-1988 [135/328] Stewed eggplants with onion and tomatoes вторые блюда i second course 135
135
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-
     
   -
     
    
   -
    

   
     
 -

   
-

   


-



        
    
     

-
     

ВтОрЫЕ бЛюдА | SeCond CoUrSe
БаКлажаны томленые с луКом и помидорами |
Stewed eggplantS with OniOn and tOmatOeS

Содержание

Баклажаны 1 кг Помидоры 300 г Лук репчатый 200 г Вода 150 мл Масло растительное 100 мл Мука пшеничная 50 г Зелень петрушки 15 г Чеснок 10 г Соль черный перец молотый Eggplants 1 kg Tomatoes 300 g Onion 200 g Water 150 ml Olive oil 100 ml Wheat flour 50 g Parsley leaves 15 g Garlic 10 g Salt pepper Баклажаны нарезать кружочками по солить и оставить на 10 15 минут Установить программу Жарка на лить масло в чашу мультиварки и прогреть 5 7 минут при закрытой крышке Баклажаны промыть обсу шить обвалять в муке и обжарить с двух сторон до румяной корочки Лук репчатый измельчить обжарить на масле до золотистого оттенка на программе Жарка В чашу мульти варки выложить слоями баклажаны и лук Сверху выложить разрезанные пополам помидоры срезом вниз За крыть крышку и запустить программу Жаркое Готовое блюдо посыпать толченым чесноком и петрушкой Slice eggplants add salt and let it stay for 10 15 minutes Start program Жар ка pour oil into the pot close the lid and wait for 5 7 minutes to let the pot get hot Clean eggplants from salt dry roll in flour and roast in oil Cut and roast onion using program Жарка keep lid open Place onion eggplants and tomatoes into the pot layer by layer Close the lid and start program Жар кое Cooked dish serve with crushed garlic and parsley БАКЛАЖАНЫ ТОМЛЕНЫЕ С ЛУКОМ И ПОМИДОРАМИ STEWED EGGPLANTS WITH ONION AND TOMATOES i ВТОРЫЕ БЛЮДА I SECOND