Marta MT-1988 [45/328] Суп из чечевицы mess pottage супы и бульоны first course 45

Marta MT-1988 [45/328] Суп из чечевицы mess pottage супы и бульоны first course 45
45
| СупЫ И буЛьОНЫ | FirST CoUrSe
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-
-
    
   
     
   -
  




       

     
     

     

рассольниК | pickle SOup (raSSOlnik)
суп из чечевицы | meSS pOttage

Содержание

Томаты консервированные кожицы 300 г Чечевица зеленая 150 г Чечевица красная 150 г Лук репчатый 60 г Масло растительное 20 мл Вода 1 л Йогурт 150 мл Кинза 10 г Кумин молотый 3 г Кориандр молотый 3 г Чеснок 3 г Куркума 2 г Соль без Консервированные томаты нарезать кубиками по 1 см Лук чеснок и кин зу измельчить ножом В чашу мульти варки налить масло выложить лук чеснок добавить чечевицу томаты соль специи налить воду и йогурт Закрыть крышку установить про грамму Суп на 30 минут Готовить до окончания программы В готовый суп добавить измельченную кинзу Crushed peeled tomatoes 300 g Green lentils 150g Red lentils 150 g Onion 60 g Olive oil 20 ml Water 1 L Natural yoghurt 150 ml Coriander leaves 10 g Ground cumin 3g Ground coriander seeds 3 g Garlic 3 g Tumeric 2 g Salt Cut crushed tomatoes into 1cm cubes Chop onion garlic and coriander leaves with a knife Pour oil in pot of multicooker put onion garlic tomatoes salt spices lentils Pour water and yoghurt Close lid and start program Суп for 30 minutes Cook till the end of the program Serve sprinkled with chopped coriander leaves СУП ИЗ ЧЕЧЕВИЦЫ MESS POTTAGE СУПЫ И БУЛЬОНЫ FIRST COURSE