Marta MT-1988 [170/328] Вторые блюда second course ризотто с курицей и грибами risotto with chicken and porcini

Marta MT-1988 [170/328] Вторые блюда second course ризотто с курицей и грибами risotto with chicken and porcini
170
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-

    
-
-
-
     
  -
      -

   
-
       
-
   
   -
    

     
     
      
     
     

     
     
      

       



    

ВтОрЫЕ бЛюдА | SeCond CoUrSe |
ризотто с Курицей и гриБами |
riSOttO with chicken and pOrcini
Курица в Кляре | chicken Fillet in Batter

Содержание

Н 170 ВТОРЫЕ БЛЮДА SECOND COURSE Рисарборио 300 г Лук репчатый 50 г Масло сливочное 30 г Бульон куриный 300 мл Филе куриное 100 г Грибы 80 г Петрушка 10 г Сыр пармезан 10 г Чеснок 6 г Вино белое сухое 200 мл Масло оливковое 20 мл Arborio 300g Onion 50 g Butter 30 g Chicken broth 300 ml Chicken fillet 100 g Porcini 80 g Parsley 10 g Parmesan cheese 10 g Garlic 6 g Dry white wine 200 ml Olive oil 20 ml Филе нарезать средней соломкой грибы и лук средними кубиками чеснок и петрушку измельчить ножом сыр натереть на крупной терке Филе гри бы и лук выложить в чашу мультивар ки добавить оливковое масло Устано вить программу Плов на 35 минут Обжаривать периодически помеши вая За 20 минут до окончания про граммы добавить вино За 15 минут до завершения приготовления в чашу мультиварки добавить сливочное мас ло и рис За 8 минут до завершения приготовления добавить бульон и пе ремешать Закрыть крышку готовить до окончания программы Перед по дачей блкодо посыпать петрушкой и тертым сыром Cut chicken fillet into str mushrooms and onion into size cubes Finely chop parsle knife Grate cheese Put chic mushrooms and onion in multicooker add olive oil Star Плов for 35 minutes Fr frequently Pour wine at 20 before the end of the prog butter and rice at 15 minutes end of the program Pour br minutes before the end of the Stir well Close lid and go on c the end of the program Serve with chopped parsley and cheese РИЗОТТО С КУРИЦЕЙ И ГРИБАМИ RISOTTO WITH CHICKEN AND PORCINI