Marta MT-1988 [85/328] Кальмары фаршированные stuffed squids вторые блюда second course 85

Marta MT-1988 [85/328] Кальмары фаршированные stuffed squids вторые блюда second course 85
85
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   -






   -
  

     
-

   
-
-
-



     
    

     
    
      

  
-
      


| ВтОрЫЕ бЛюдА | SeCond CoUrSe Кальмары фаршированные | StuFFed SquidS

Содержание

Кальмар тушка 320 г 4 шт Шампиньоны 300 г Сметана 20 200 г Сливки 33 200 г Яйцо вареное 100 г 2 шт Морковь 100 г Сыр твердый 100 г Масло сливочное 50 г Мука пшеничная 20 г Зелень петрушки 10 г Соль курима Squid 320 g 4 pcs Champignons 300 g Sour cream 20 200 g Cream 33 200 g Boiled egg 100 g 2 pcs Carrot 100 g Hard cheese 100 g Butter 50 g Wheat flour 20 g Parsley leaves 10 g Salt turmeric Кальмаров выпотрошить тушки очи стить от пленки и промыть откинуть на дуршлаг слить воду Начинка грибы измельчить яйца сыр и морковь натереть на крупной терке Зелень петрушки измельчить Смешать добавить масло соль и перемешать до однородной массы Полученной на чинкой нафаршировать кальмаров скрепить зубочистками Для соуса смешать сметану и сливки добавить муку соль кургуму и переме шать Уложить кальмаров на дно чаши мультиварки залить соусом Закрыть крышку Установить программу Туше ние на 40 минут Готовить до оконча ния программы После окончания при готовления удалить зубочистки Peel and wash squids Stuffing chop mushrooms Grate boiled eggs cheese and carrot Chop parsley leaves Mix mushrooms carrot eggs cheese parsley and butter Add salt and mix until smooth Stuff squids with mixture Fix with toothpicks For sauce mix sour cream cream flour salt and turmeric Mix until smooth Put stuffed squids in pot of multicooker and pour sauce Close lid and start program Ту шение for 40 minutes Cook till the end of the program Remove toothpicks before serving КАЛЬМАРЫ ФАРШИРОВАННЫЕ STUFFED SQUIDS ВТОРЫЕ БЛЮДА SECOND COURSE