Marta MT-1988 [134/328] Вторые блюда second course баклажаны с орехами eggplants with nuts

Marta MT-1988 [134/328] Вторые блюда second course баклажаны с орехами eggplants with nuts
134
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   -



   

   -
    
   
-
   
    -
    -
-

   

    

   



     

    


    

ВтОрЫЕ бЛюдА | SeCond CoUrSe | БаКлажаны с орехами | eggplantS with nutS

Содержание

Н Ld Баклажаны 500 г Лук репчатый 100 г Гранатовый сок 100 мл Гранатовые зерна 100 г Оливковое масло 100 мл Грецкие орехи 75 г Чеснок 10 г Зелень петрушки 10 г Перец Чили острый красный 20 г Соль черный перец молотый Вода 1 л Нарезать баклажаны кольцами толщиной 1 см Грецкие орехи растолочь вместе с чесноком и солью добавить острый перец измельчённую зелень мелко нарезанный лук гранатовый сок и оливковое масло Налить воду в чашу мультиварки Установить кон тейнер для приготовления на пару Выложить баклажаны на решетку ровным слоем Закрыть крышку и за пустить программу Пароварка на 30 минут Готовые баклажаны осту дить и измельчить блендером Сме шать приготовленную ореховую мас су с баклажанами Заправить солью и черным перцем Подавать посыпав зёрнами граната Eggplants 500g Onion 100 g Pomegranate juice 100 ml Pomegra nate seeds 100 g Olive oil 100 ml Walnuts 75 g Garlic 10 g Parsley 10 g Chili pepper 20 g Salt pepper Water IL Slice eggplants Crush waln garlic and salt add chili pepper herbs chopped onions po juice and olive oil Pour cold water into a pot Pla container Put eggplants into t container Close the lid a program Пароварка Cooking 30 minutes Grind cooked using blender Mix crushed wa eggplants and stir thoroughly and pepper Serve with po seeds 134 ВТОРЫЕ БЛЮДА SECOND COURSE БАКЛАЖАНЫ С ОРЕХАМИ EGGPLANTS WITH NUTS